Gaudeix de l´Spa  de Cal Paller tot l´any, accés lliure les 24 hores del dia. Aprofita els beneficis de l´hidroteràpia sota el cel del Pirineu més desconegut.

Spa

Piscina climatitzada amb energia solar. L’aigua és tractada mitjançant l´eloctrolisi salina, sense productes químics afegits. La piscina és la millor opció entre abril i octubre.

La Piscina

Cal Paller és una masia que ja es troba documentada al segle XVIII. fins l´any 1965 va ser habitada i d´aleshores fins l´any 2000 resta abandonada a la sort del temps gairebé fins esdevenir una runa. Un somni de juventud, d´aposta pel territori i de desig de transformar aquesta vella masia en un petit hotelet […]

La casa

Cal Paller és  una Masia aïllada de  la Vall de la Vansa i Tuixent, propablement la Vall més verge de tota Catalunya i amb la densitat per habitant més baixa del país. Ens trobem a 1300mts d´alçada, i donada la posició de la casa, dalt d´un penyasegat,les vistes des de qualsevol racó hi son garantitzades. […]

Exteriors

Espai d´hivern –estiu. Construcció tradicional de fusta local, amb ximeneia, ambientació chill out.  Accés lliure 24 hores.

Chill Out

Gaudeix dels nostres cavalls en llibertat.

Cavalls